SOBE u privatnim kućama možete iznajmiti sa i bez doručka. Ovisno o kategoriji sobe imaju vlastitu kupaonicu i WC ili koriste zajedničke sanitarne prostorije.

Google
Email
Hrvatski
Apartmani na otoku Krku

HOTELSKI SMJEŠTAJ možemo ponuditi u hotelskom kompleksu CORINTHIA smještenom uz veliku bašćansku plažu. Sobe su standardno opremljene sa 2 do 3 kreveta. Sve sobe imaju balkon, telefon i TV sa satelitskim priključkom. Usluga je polupansion, (BUFFET - samoposluživanje za doručak i večeru).uz veliki izbor jela.

PRIVATNI APARTMANI koje Vam možemo ponuditi u potpunosti su opremljeni apartmani u privatnim kućama. Imaju  jednu ili dvije sobe sa dva do tri kreveta, kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicu sa tušem ili kadom i WC-om. Svi apartmani imaju vlastiti balkon ili terasu kao i parkiralište. Većina je opremljena klima uređajem, sat. TV-om i telefonom. Neki apartmani imaju mogućnost korištenja grila. . Udaljeni su od 100 do 500 metara od mora.

    Na svaki Vaš upit sa točnim terminom i brojem osoba, spremni smo Vam poslati konkretnu ponudu sa cijenom, fotografijama, opisom i lokacijom apartmana.

Smještaj.
Početna stranica.
Korisni linkovi.
Izaberite smještaj.Opći uvjeti poslovanja.
Otok Krk.
Baška.